Zubna TehnikaPonosni smo na dvadesetogodišnju uspešnu saradnju sa zubnom tehnikom “Todorović MTA”.

Njen osnivač i vlasnik je Miroslav Todorović, zubni tehničar, jedan od najiskusnijih zubnih tehničara u Leskovcu. Sada ima svoje mladje upošljenike kojima je preneo potrebno znanje i veštinu potrebnu za izradu vrhunskih protetskih radova.

Zubotehnička laboratorija je opremljena najsavremenijim aparatima današnjice i konstantno stručno usavršava kadar, kako bi stalno bila u koraku sa modernim tehnologijama, koje se u stomatološkoj praksi menjaju vrlo često.

Zubna tehnika je sastavni i neodvojivi deo stomatologije tj. stomatološke protetike. Problemi koji nastaju gubitkom pojedinih ili svih zuba u vilicama izazivaju mnogobrojne probleme - ne samo u ustima nego i u celom organizmu. Loše sažvakana hrana stvara probleme u sistemu za varenje, a kvarni zubi za posledicu imaju negativne promene na kostima.

Zubni tehničar svojim znanjem, talentom i umešnošću daje definitivan izgled pacijenta. Sve to se radi u tesnoj saradnji sa doktorom - stomatologom, što predstavlja jedini pravi i ispravan način zbrinjavanja pacijenta u potpunosti. U zavisnosti od stanja u ustima pacijenta tarapeut bira najpovoljnije mogućnosti za izradu određene vrste protetskog rada. Drugim rečima, pacijent može da odabere, od nekoliko ponuđenih mogućnosti, onaj rad koji je za njega najprihvatljiviji. Svaka odluka nosi određene prednosti i nedostatke, a to je isključivo vezano za cenu protetskog rada koju pacijent može da prihvati. Treba imati na umu da loš rad može da izazove mnogo veće izdatke. Izreka kaže "loš rad je najskuplji", pa je zato jako bitno odabrati stručnog lekara kao i zubnog tehničara.

Zadovoljni korisnici su naš krajnji cilj, stoga i produkte svoga poslovanja nastojimo prilagođavati vašim potrebama. Uslugama koje vam pružamo uvek nastojimo biti korak ispred kako bi vašu radnu i privatnu svakodnevicu učinili još ugodnijom i jednostavnijom. Radosni smo što je naše namere prepoznao veliki broj korisnika, zbog čega verujemo da smo uspešno izašli u susret vašim očekivanjima. U svom radu koristimo uvozne materijale od najpoznatijih svetskih proizvođača. Naša laboratorija raspolaže najsavremenijom opremom i materijalom, a sve to u kombinaciji sa visokom stručnošću i profesionalnošću daje najbolje rezultate.

Radno Vreme

Pon - Petak: 09h-13h. 17h-20h
Subotom: 9h-13h

Posetite nas lično na adresi:
Dr Jovana Kašikovića 22
16000 Leskovac

Kako do nas (mapa)

NAŠE USLUGE

Stomatološka ordinacija "Dr Tasa" pruža usluge iz polja:

Dentalni turizam

Dentalni turizam

Česta pitanja o stomatologiji

Česta pitanja o stomatologiji