NAŠ TIM

Tim koji predstavlja spoj mladosti i iskustva garantuje da će vaš problem biti rešen brzo, efikasno i kvalitetno.

 
Dr Antanasije-Tasa Stamenković

Dr Antanasije-Tasa Stamenković, osnivač ordinacije, završio je stomatološki fakultet u Nišu 1978. godine a specijalizaciju iz bolesti usta i zuba 1988. godine  na istom fakultetu. Do 2002. godine stomatološku praksu je obavljao u leskovačkom Domu zdravlja i staroj zubnoj poliklinici kao šef službe, nakon čega medju prvima u Leskovcu započinje privatnu praksu.

Svoje znanje i iskustvo usavršava na brojnim seminarima,kongresima i naučnim skupovima kao aktivni i pasivni učesnik širom zemlje i u inostranstvu.

Član je Stomatološke komore Srbije, Srpskog lekarskog društva, sekcije za bolesti zuba i endodonciju.

U više navrata reizabran za mentora specijalizanata niškog i beogradskog stomatoloskog fakulteta.

Poznat je i kao veliki ljubitelj druženja i muzike, o čemu govori njegova umešnost u sviranju više vrsta instrumenata.

Svoje tridesetogodišnje iskustvo sa uspehom prenosi na svoje upošljenike, dr Miloša i dr Sanju, koji su titule doktora stomatologije takođe stekli na stomatološkom fakultetu u Nišu.

 
Dr Miloš Stamenković

Dr Miloš Stamenković, rođen 1979. godine, nakon završetka osnovnih studija stomatologije pohađa različite edukacije iz estetske stomatologije,protetike,oralne hirurgije i implantologije u zemlji i inostranstvu. Jedan je od zacetnika ideje o jedinstvnoj digitalnoj kartoteci u Srbiji.

Njegova ljubav iz detinjstva je sport, posebno mačevanje u čemu se istakao postizanjem izvanrednih rezultata na domaćim i inostranim turnirima a sada aktivno učestvuje kao sudija.

 
Dr Sanja Stamenković

Dr Sanja Stamenković, rođena 1978. godine, savesna, disciplinovana i odgovorna na poslu, u stomatološkoj praksi posebnu pažnju poklanja pri radu sa decom i velika interesovanja gaji prema paradontologiji i paradontalnoj hirurgiji, koju u dogledno vreme planira da specijalizira.

 

Radno Vreme

Pon - Petak: 09h-13h. 17h-20h
Subotom: 9h-13h

Posetite nas lično na adresi:
Dr Jovana Kašikovića 22
16000 Leskovac

Kako do nas (mapa)

NAŠE USLUGE

Stomatološka ordinacija "Dr Tasa" pruža usluge iz polja:

Dentalni turizam

Dentalni turizam

Česta pitanja o stomatologiji

Česta pitanja o stomatologiji